Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

05.09.2012

Συμμετοχή της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ στο Συνέδριο: Διασφάλιση και Διοίκηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Διοίκηση και καλές πρακτικές. Θεσσαλονίκη, 20-21 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ανώτατης Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας (Α.ΔΙ.Π.), διοργανώνει συνέδριο με τίτλο: «Διασφάλιση και Διοίκηση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση: Διοίκηση και καλές πρακτικές». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα  στο κτίριο του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2012.

Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι η Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συμμετάσχειστο Συνέδριο έχοντας προετοιμάσει δύο εισηγήσεις.

Οι εργασίες για την προετοιμασία των εισηγήσεων βρίσκονται σε εξέλιξη και διενεργούνται από δύο ομάδες ανθρώπων.

 Η πρώτη ομάδα συγγραφής αποτελείται από τους : Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη (Γενικός Συντονιστής ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Κατερίνα Φουντή (Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Ελένη Σαμαρά (Ειδική Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Βαγγέλη Κρίκα (Ειδικός Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Θανάση Ράπτη(Ειδικός Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ). Εισηγητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης (Γενικός Συντονιστής ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ). Ο τίτλος της εισήγησης είναι: « Η εμπειρία της Εξωτερικής Αξιολόγησης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: αρχές, καλές πρακτικές και προτάσεις βελτίωσης». Με βάση το πρόγραμμα του Συνεδρίου, ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εισήγησης έχει οριστεί η Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 , 10:30-10:45 π.μ.

 Η δεύτερη ομάδα συγγραφής αποτελείται από τους: Βαγγέλη Κρίκα (Ειδικός Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Θανάση Ράπτη (Ειδικός Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Κωνσταντίνο Μπουρλετίδη (Γενικός Συντονιστής ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ), Αναστασία Παπαδοπούλου (Ειδική Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ).Εισηγητής θα είναι ο Βαγγέλης Κρίκας (Ειδικός Επιστήμων Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ). Ο τίτλος της εισήγησης θα είναι: «Αξιολόγηση της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών». Με βάση το πρόγραμμα του Συνεδρίου, ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εισήγησης έχει οριστεί η Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 , 10:45-11:00 π.μ.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Εκ μέρους της Διοικητικής Υποστήριξης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ

Κατερίνα Φουντή

 

Πληροφορίες

Ιστοσελίδα Συνεδρίου:  qa.auth.gr/conference/

Πρόγραμμα Συνεδρίου: qa.auth.gr/conference/el/programme